Virginai "U" II. sarokülő (+Ingyenes szállítás)

Virginai "U" II. sarokülő (+Ingyenes szállítás)

CIKKSZÁM:BB003873
készletinformáció:
Raktáron
Szállítási idő: 2-5 hét
Szállítási díj: 0Ft
Színek:
Termék állása:
Rakodás:
715 244Ft
894 055Ft

ViRGINIA termékcsaládot nem csak a minőségi szövete és gyönyörű színei miatt lehet szeretni. HÁTULJA SZÖVETTEL BEVONVA: Nincs korlátozva az elhelyezése, mivel a bútor hátulja is ugyanazzal a szövettel van bevonva, mint a termék többi része, így nem szükséges a falhoz tolva használni, bárhol szabadon elhelyezhető. KIEMELŐ MECHANIKA: Csak két mozdulat és kész a fekvőfelület. Ülőrész alatti rész kihúzása és kiemelése. HULLÁMRUGÓ: A hullámrugós kivitel az egyik legelterjedtebb megoldás a kárpitos bútorok esetében. A bútor vázához azonos távolságra vannak rögzítve, rugalmasságuk és tartóságuk tekercs alakjuknak köszönhető. ÁGYAZHATÓ: Ennek az extrának hála egyszerűen alvóhellyé alakíthatja a bútort. DUPLA ÁGYNEMŰTARTÓS: 2db beépített ágyneműtartóhoz egyszerű hozzáférni és méretei miatt kényelmesen elférnek benne az ágyneműk, takarók. ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLA: A fej kényelmét és a nyak pihenését a több pozícióban állítható fejtámla biztosítja. Képpel azonos vagy ellentétes állásban rendelhető.

Méretek:

Külső méret:: 340 cm X 260 cm X 180 cm Ülőmagasság: 42 cm Beülőmélység: 55 cm Teljes magasság: 90 cm – 103 cm Fekvőfelület: 120 cm X 262 cm

Boltunk
Boltunk
Cégünk több mint 10 éve foglalkozik új bútorok forgalmazásával. Boltunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, Kemecsén található. Megyeszékhelyünktől, Nyíregyházától kicsivel több mint 10km-re. Nálunk megtalálja mind a Klasszikus, és Modern vonalvezetésű bútorokat! Kollégáinkkal együtt arra törekszünk, hogy minden egyes Vásárlónk a mai elvárásoknak megfelelő szintű kiszolgálást, és szolgáltatást kapjon! Folyamatosan bővülő és változó árukészlettel állunk vásárlóink rendelkezésére.
Nyitvatartás
HÉTFŐ-PÉNTEK 9 - 17 ÓRÁIG ; SZOMBAT 9 - 13 ÓRÁIG ; VASÁRNAP ZÁRVA
4501 Kemecse, Szent István u. 43