SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Szállítási idő

Webáruházunkban megtalálható termékeket 2-5 héten belül szállítjuk!

Szállítási díj

Termékeink szállítási díja megtalálható az egyes termékek adatlapján a "Házhozszállítás" menüpont alatt, amely az egész ország területére érvényes.

100 000 Ft alatti megrendelések kiszállítása egyedi díjszabás szerint történik megegyezés szerint illetve az arra érkező legközelebbi autóval tudjuk csak biztosítani a termék kiszállítását amit nem tudunk mindig a megadott szállítási határidőn belül teljesíteni! Kérjük a megadott elérhetőségeken érdeklődjön megrendelés előtt!!

Több termék rendelése esetén a szállítási díjak összeadódnak, mivel minden termék külön helyet foglal, és súlyt jelent az autón. Több termék egy címre történő rendelése estén valamennyi kedvezmény adható a szállítási díjból, a termékek fajtájától és a szállítási címtől függően. Egyedi ajánlatért keresse telefonon munkatársunkat!

Az ország bármely pontjára biztosítjuk a házhozszállítást, amennyiben a bútor vásárlásakor ezt megrendeli. A várható szállítási nap előtt minimum 2 nappal telefonon értesítjük!

Az országos házhozszállítást minden esetben szakértő munkatársak végzik a megfelelő csomagolóanyagok és rögzítőeszközök alkalmazásával, ezáltal a megrendelt bútor épségét és minőségét biztosítva.

Az országos házhozszállítás a szállítási cím kapujáig történik! Amennyiben csak a házhozszállítást kéri, akkor a kedves vásárlónak biztosítania kell a bútor átvételéhez szükséges létszámot. A gépkocsink nem tudja megvárni azt, amíg behordják a bútorokat, ezért biztosítani kell az átvételt úgy, hogy a kapunál lerakják azokat, a szállító folytathassa útját. Abban az esetben ha a vásárló maga végzi a rakodást, a rakodás közben keletkezett károkért felelőséget nem vállalunk !  Amennyiben a szállítónknak kell lepakolni a kocsiról a bútorokat adott helyre az már rakodásnak számít és külön költsége van. A házhozszállítás díja tehát nem tartalmazza sem a bútor házba bevitelét, sem annak összeszerelését.
Az átadás után keletkezett sérülésekért és a helytelen összeszerelésből adódó kárért felelősséget nem vállalunk.
Előzetesen tájékoztatjuk a kedves vásárlót a szállítás várható időpontjáról, melyhez az optimális fuvarszervezés érdekében alkalmazkodnia kell, amennyiben ezt elmulasztja, és ezért nem tudjuk átadni az árut, akkor az ismételt kiszállítás díját újra meg kell fizetnie.

Amennyiben saját maga szeretné elszállítani bútorát telephelyeinkről (4501 Kemecse, Szent István út 39.), erre is van lehetősége, azonban a megfelelő szállítóeszközről, csomagolóanyagokról, valamint a bútor felpakolásáról és rögzítéséről gondoskodnia kell. Ebben az esetben a helyszínen kerül sor a bútor minőségi és mennyiségi átvételére, a szállításból eredő károkért felelősséget vállalni nem tudunk.

A bútorok általában elemenként összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. Szekrények esetében a talajegyenetlenségekből adódó hézagolást és az ehhez igazodó ajtóbeállításokat, fogók felcsavarozását, gardrobok esetében az elemek összefogatását, a sínek és a görgők felszerelését, illetve az ajtók behelyezését kell elvégeznie a végleges helyén a megrendelőnek. Igény esetén ezeket a műveleteket is el tudjuk vállalni szerelési költség ellenében. Kárpitos bútoroknál a lábak felcsavarozása, az egymásba csúszó elemek összerakása, karfák, háttámlák felhelyezése szükségeltetik. Ezekhez a feladatokhoz nincs szükség szakemberre, ezek házilagosan, kellő odafigyeléssel és körültekintéssel elvégezhetők, de igény esetén ezeket is elvégezzük az előzőkben leírtak szerint. A helytelen összeszerelésből adódó hibákért felelősséget nem vállalunk!

Fizetési módok

Az oldalon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák!
Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség ! A helyszínen CSAK készpénzes fizetési lehetőség adott ! 
Házhoz szállítás esetén a minimum rendelési összeg 50 000 Ft

Utalás: Előleg vagy a teljes összeg előre utalása mindig egyedi elbírálás alapján történik (Ez függ a megrendelés tartalmától, egyediségétől, mennyiségétől, stb...).
Számlát kiállítani csak arra a névre, címre áll módunkban ami a megrendeléskor a Számlázási adatokban lett megadva. Külön Díjbekérő számla nem megy, a visszaigazoló e-mailben szerepelenk az utalási adatok.

A FIZETÉS TÖRTÉNHET:

Vásárlás menete

Válogasson kedvére termékünk közül, majd rendezze be otthonát webáruházunk segítségével.
A termék adatlapján személyre szabhatja az Ön által vásárolni kívánt bútort.

Felhívjuk minden vásárló figyelmét arra, hogy minimális szín eltérés lehetséges a fotók és a valós szín között !

Tekintse át a rendelni kívánt termékeket, majd véglegesítse megrendelését.

Köszönjük, hogy a Bence Bútor termékeit választotta!

 


Boltunk
Boltunk
Cégünk több mint 10 éve foglalkozik új bútorok forgalmazásával. Boltunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, Kemecsén található. Megyeszékhelyünktől, Nyíregyházától kicsivel több mint 10km-re. Nálunk megtalálja mind a Klasszikus, és Modern vonalvezetésű bútorokat! Kollégáinkkal együtt arra törekszünk, hogy minden egyes Vásárlónk a mai elvárásoknak megfelelő szintű kiszolgálást, és szolgáltatást kapjon! Folyamatosan bővülő és változó árukészlettel állunk vásárlóink rendelkezésére.
Nyitvatartás
HÉTFŐ-PÉNTEK 9 - 17 ÓRÁIG ; SZOMBAT 9 - 13 ÓRÁIG ; VASÁRNAP ZÁRVA
4501 Kemecse, Szent István u. 43