Midibi kanapé ( Ingyenes szállítás )

Midibi kanapé ( Ingyenes szállítás )

CIKKSZÁM:BB003433
készletinformáció:
Raktáron
Szállítási idő: 2-5 hét
Szállítási díj: 0Ft
Nem rendelhető
MIDIBI kanapénál nem kell kompromisszumot kötni a stílus és a kényelem között, a lendületes ívek és a kidolgozott részletek méltó középpontjává teszik otthonának. BONELL RUGÓ: Nagy teherbíró képességgel rendelkezik és gyorsan reagál a ülőhelyzet változására. Ezzel a rugóval ellátott bútoroknak nagyszerű a szellőzése, emiatt nem tud a nedvesség felhalmozódni. KIEMELŐ MECHANIKA: Csak két mozdulat és kész a fekvőfelület. Ülőrész alatti rész kihúzása és kiemelése. ÁGYNEMŰTARTÓS: Beépített ágyneműtartóhoz egyszerű hozzáférni és méretei miatt kényelmesen elférnek benne az ágyneműk, takarók.
Méretek:
külső méret: 203 cm X 95 cm, fekvőfelület: 200x140 cm, teljes magasság: 85 cm, ülőmagasság: 42cm, beülőmélység (párnával): 56 cm, beülőmélység: 75 cm
Boltunk
Boltunk
Cégünk 10 éve foglalkozik új bútorok forgalmazásával. Boltunk a Webáruházon kívül Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Kemecsén található. Megyeszékhelyünktől, Nyíregyházától kicsivel több mint 10km-re. Nálunk megtalálja mind a Klasszikus, és Modern vonalvezetésű bútorokat! Kollégáinkkal együtt arra törekszünk, hogy minden egyes Vásárlónk a mai elvárásoknak megfelelő szintű kiszolgálást, és szolgáltatást kapjon! Folyamatosan bővülő és változó árukészlettel állunk vásárlóink rendelkezésére.
Nyitvatartás
HÉTFŐ-PÉNTEK 9 - 17 ÓRÁIG ; SZOMBAT 9 - 13 ÓRÁIG ; VASÁRNAP ZÁRVA
4501 Kemecse, Szent István u. 43