Hunor franciaágy (+Ingyenes szállítás)

Hunor franciaágy (+Ingyenes szállítás)

CIKKSZÁM:BB004082
készletinformáció:
Raktáron
Szállítási idő: 3-6 hét
Szállítási díj: 0Ft
Méretek:
Színek:
Rakodás:
148 585Ft
185 731Ft

Az exkluzív HUNOR franciaágy tervezése a kényelemre összpontosít. A magas minőségű matrac és párnázat együttesen biztosítja a pihentető alvást és az ébredés utáni frissességet. A több színben választható kárpitozás lehetővé teszi, hogy az ágy tökéletesen passzoljon otthona stílusához. Csak a legjobb anyagokból készült HUNOR franciaágy éveken át szolgálja majd Önt. Ez egy olyan befektetés az alvás minőségébe, ami hosszú távon megtérül.

FEHÉR LAMINÁLT ÁGYNEMŰTARTÓ: Beépített ágyneműtartóhoz egyszerű hozzáférni és méretei miatt kényelmesen elférnek benne az ágyneműk, takarók.

ORTPÉD RUGÓ: Az ortopéd bonell rugóval ellátott franciaágyak/kanapék olyan kialakítással rendelkeznek, amely nagyfokú támogatást és stabilitást biztosít a fekvő vagy ülő test számára. Ezzel segítve a test súlyának egyenletes eloszlását, a gerincoszlop helyes tartását és az ízületek optimális alátámasztását.

ERŐSÍTETT VÁZ: Az erősített váz nagyobb teherbírást, hosszabb tartósságot és a váz merevségének köszönhetően zajtalan pihenést biztosít.

SZÖVETE: MANILA puha, kellemes tapintású, velúr típusú kárpitszövet, amelyet finom árnyékolás és bordázott szerkezet jellemez. Nagyon ellenálló a kopással szemben és az erős napfény hatására sem veszít színéből. Speciális pamuthálóval van megerősítve, ezzel megakadályozva a szövet nyúlását, hullámosodását. Összetétel: 100% poliészter. Fényállóság: 4-5. Kopásállóság (Martindale teszt): 58000

Méretek:

160-as méret: (160 cm x 200 cm): külső méret: 161 x 206 cm, fekvőfelület: 160 x 200 cm, fekvőfelület magasság: 55 cm, magasság: 105 cm

180-as méret: (180 cm x 200 cm): külső méret: 181 x 206 cm, fekvőfelület: 180 x 200 cm, fekvőfelület magasság: 55 cm, magasság: 105 cm

Boltunk
Boltunk
Cégünk több mint 10 éve foglalkozik új bútorok forgalmazásával. Boltunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, Kemecsén található. Megyeszékhelyünktől, Nyíregyházától kicsivel több mint 10km-re. Nálunk megtalálja mind a Klasszikus, és Modern vonalvezetésű bútorokat! Kollégáinkkal együtt arra törekszünk, hogy minden egyes Vásárlónk a mai elvárásoknak megfelelő szintű kiszolgálást, és szolgáltatást kapjon! Folyamatosan bővülő és változó árukészlettel állunk vásárlóink rendelkezésére.
Nyitvatartás
HÉTFŐ-PÉNTEK 9 - 17 ÓRÁIG ; SZOMBAT 9 - 13 ÓRÁIG ; VASÁRNAP ZÁRVA
4501 Kemecse, Szent István u. 43