Herold franciaágy (+Ingyenes szállítás)

Herold franciaágy (+Ingyenes szállítás)

CIKKSZÁM:BB004081
készletinformáció:
Raktáron
Szállítási idő: 3-6 hét
Szállítási díj: 0Ft
Színek:
Rakodás:
129 657Ft
162 071Ft

Az HEROLD franciaágy minőségi anyagokból készül, masszív vázszerkezete és strapabíró matraca segítik az ágy hosszú távú tartósságát. Ideális olyan hálószobákba, ahol a kényelem és az esztétikum egyaránt fontos.

BONELL RUGÓ: Nagy teherbíró képességgel rendelkezik és gyorsan reagál a ülőhelyzet változására. Ezzel a rugóval ellátott bútoroknak nagyszerű a szellőzése, emiatt nem tud a nedvesség felhalmozódni.

FEHÉR LAMINÁLT ÁGYNEMŰTARTÓ: Beépített ágyneműtartóhoz egyszerű hozzáférni és méretei miatt kényelmesen elférnek benne az ágyneműk, takarók.

ERŐSÍTETT VÁZ: Az erősített váz nagyobb teherbírást, hosszabb tartósságot és a váz merevségének köszönhetően zajtalan pihenést biztosít.

SZÖVETEI:

A MORIC egy jellegzetes, finom szerkezetű, kellemes tapintású kárpitszövet. Az anyag erős és vastag, magas kopásállósággal. Összetétel: 100% poliészter. Kopásállóság (Martindale teszt): 60.000.

A POSO kordbársonyhoz hasonló, rövidszálú, puha szövet. A szövetszálak sűrű elhelyezkedésének köszönhetően a háziállatok szőre nem tud a szálak közé hatolni, így könnyen tisztítható.

Összetétel: 100% poliészter. Fényállóság: 4-5. Kopásállóság (Martindale teszt): 35.000.

Méretek:

160-as: külső méret: 160 x 203 cm, fekvőfelület: 160 x 200 cm, fekvőfelület magasság: 55 cm, magasság: 90 cm

Boltunk
Boltunk
Cégünk több mint 10 éve foglalkozik új bútorok forgalmazásával. Boltunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, Kemecsén található. Megyeszékhelyünktől, Nyíregyházától kicsivel több mint 10km-re. Nálunk megtalálja mind a Klasszikus, és Modern vonalvezetésű bútorokat! Kollégáinkkal együtt arra törekszünk, hogy minden egyes Vásárlónk a mai elvárásoknak megfelelő szintű kiszolgálást, és szolgáltatást kapjon! Folyamatosan bővülő és változó árukészlettel állunk vásárlóink rendelkezésére.
Nyitvatartás
HÉTFŐ-PÉNTEK 9 - 17 ÓRÁIG ; SZOMBAT 9 - 13 ÓRÁIG ; VASÁRNAP ZÁRVA
4501 Kemecse, Szent István u. 43