Hektor heverő

Hektor heverő

CIKKSZÁM:BB004079
készletinformáció:
Raktáron
Szállítási idő: 3-6 hét
Szállítási díj: 5 000Ft
Színek:
Rakodás:
99 913Ft
124 891Ft

A HEKTOR heverő a pihenés és kikapcsolódás központjává válhat otthonában, legyen szó a nappaliról, hálószobáról vagy gyerekszobáról. A heverő erős vázból készül, és a legjobb minőségű szövetek borítják, ami biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

EXTRA BONELL RUGÓS: Nagy teherbíró képességgel rendelkezik és gyorsan reagál a ülőhelyzet változására. Ezzel a rugóval ellátott bútoroknak nagyszerű a szellőzése, emiatt nem tud a nedvesség felhalmozódni. 

FEHÉR LAMINÁLT ÁGYNEMŰTARTÓS: Beépített ágyneműtartóhoz egyszerű hozzáférni és méretei miatt kényelmesen elférnek benne az ágyneműk, takarók.

UNIVERZÁLIS HEVERŐ: Az univerzális heverők esetében az első összeszerelésnél lehet választani, hogy a fejvég rész a jobb vagy a bal oldalra kerüljön. Ennek a funkciónak köszönhetően ráér vásárlás után eldönteni, hogy mely állásban is szeretné használni.

SZÖVETE: A MORIC egy jellegzetes, finom szerkezetű, kellemes tapintású kárpitszövet. Az anyag erős és vastag, magas kopásállósággal. Összetétel: 100% poliészter. Kopásállóság (Martindale teszt): 60.000.

Méretek:

Fekvőfelület: 90 cm X 200 cm

Külső méret: 90 cm X 203 cm

Teljes magasság: 80 cm

Ülőmagasság : 55 cm

Boltunk
Boltunk
Cégünk több mint 10 éve foglalkozik új bútorok forgalmazásával. Boltunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, Kemecsén található. Megyeszékhelyünktől, Nyíregyházától kicsivel több mint 10km-re. Nálunk megtalálja mind a Klasszikus, és Modern vonalvezetésű bútorokat! Kollégáinkkal együtt arra törekszünk, hogy minden egyes Vásárlónk a mai elvárásoknak megfelelő szintű kiszolgálást, és szolgáltatást kapjon! Folyamatosan bővülő és változó árukészlettel állunk vásárlóink rendelkezésére.
Nyitvatartás
HÉTFŐ-PÉNTEK 9 - 17 ÓRÁIG ; SZOMBAT 9 - 13 ÓRÁIG ; VASÁRNAP ZÁRVA
4501 Kemecse, Szent István u. 43