Flavio kanapé (+Ingyenes szállítás)

Flavio kanapé (+Ingyenes szállítás)

CIKKSZÁM:BB004032
készletinformáció:
Raktáron
Szállítási idő: 2-5 hét
Szállítási díj: 0Ft
Kivitel:
Színek:
Rakodás:
162 105Ft
202 631Ft

ÁGYAZHATÓ: Ennek az extrának hála egyszerűen alvóhellyé alakíthatja a bútort. Ortopéd rugó vagy Szivacsos változatban kérhető. MAGAS FEKHELYES: Az ülő és fekvő magasság megegyezik. ÁGYNEMŰTARTÓS: Beépített ágyneműtartóhoz egyszerű hozzáférni és méretei miatt kényelmesen elférnek benne az ágyneműk, takarók. KIEMELŐ MECHANIKA: Csak két mozdulat és kész a fekvőfelület. Vízlepergetős szövettel. Háttulja szövettel bevonva. 

Méretek:

külső méret: 220 × 95 cm, fekvőfelület: 150 x 190 cm, ülőmagasság: 50 cm, beülőmélység: 70 cm, beülőmélység párnával: 50 cm, teljes magasság: 82 cm

Boltunk
Boltunk
Cégünk több mint 10 éve foglalkozik új bútorok forgalmazásával. Boltunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, Kemecsén található. Megyeszékhelyünktől, Nyíregyházától kicsivel több mint 10km-re. Nálunk megtalálja mind a Klasszikus, és Modern vonalvezetésű bútorokat! Kollégáinkkal együtt arra törekszünk, hogy minden egyes Vásárlónk a mai elvárásoknak megfelelő szintű kiszolgálást, és szolgáltatást kapjon! Folyamatosan bővülő és változó árukészlettel állunk vásárlóink rendelkezésére.
Nyitvatartás
HÉTFŐ-PÉNTEK 9 - 17 ÓRÁIG ; SZOMBAT 9 - 13 ÓRÁIG ; VASÁRNAP ZÁRVA
4501 Kemecse, Szent István u. 43