Ezel sarokülő (+Ingyenes szállítás)

Ezel sarokülő (+Ingyenes szállítás)

CIKKSZÁM:BB004065
készletinformáció:
Raktáron
Szállítási idő: 3-6 hét
Szállítási díj: 0Ft
Kivitel:
Színek:
Termék állása:
Rakodás:
210 777Ft
263 471Ft

Az EZEL sarokülő magában foglalja a modern dizájnt és a kényelmes funkcionalitást. A puha ülőfelület és a párnázott karfák nagyszerű komfortot biztosítanak, miközben a masszív vázszerkezet és a magas kopás és fényállóságú szövet, garantálják a tartósságot.

HÁTULJA SZÖVETTEL BEVONVA: Nincs korlátozva az elhelyezése, mivel a bútor hátulja is ugyanazzal a szövettel van bevonva, mint a termék többi része, így nem szükséges a falhoz tolva használni, bárhol szabadon elhelyezhető. 

AUTOMATA KIEMELŐ MECHANIKA: Csak két mozdulat és kész a fekvőfelület. Ülőrész kiemelését követően már csak a háttámlát kell lehajtani.

MAGAS FEKHELYES: Az ülő és fekvő magasság megegyezik. Fekvőhellyé alakítva ugyanaz marad a kanapé/sarokülő magassága mint zárt állapotban.

FEHÉR LAMINÁLT ÁGYNEMŰTARTÓS: Beépített ágyneműtartóhoz egyszerű hozzáférni és méretei miatt kényelmesen elférnek benne az ágyneműk, takarók.

ORTPÉD RUGÓ: Az ortopéd bonell rugóval ellátott franciaágyak/kanapék olyan kialakítással rendelkeznek, amely nagyfokú támogatást és stabilitást biztosít a fekvő vagy ülő test számára. Ezzel segítve a test súlyának egyenletes eloszlását, a gerincoszlop helyes tartását és az ízületek optimális alátámasztását.

SZIVACSOS: A szivacsos ülő/fekvőfelület kiválóan alkalmazkodik a test formájához és könnyen visszanyeri eredeti alakját, így nyújtva a szükséges támogatást és kényelmet. A minőségi szivacs magas sűrűséggel rendelkezik, ami hozzájárul a tartóssághoz és formája megőrzéséhez.

SZÖVETE: A SORO szövet vastag és masszív. Kimagasló kopásállósága mellett, nehezen éghető anyagként hitelesített és a REACH tanúsítványnak is megfelelt. OEKO-TEX tanúsítványa biztosítja arról, hogy gyermekek és csecsemők számára is biztonságos, bőrbarát nem okoz irritációt. Összetétel: 100% poliészter. Fényállóság: 5. Kopásállóság (Martindale teszt): 100.000.

Méretek:

Beülőmélység : 75 cm

Beülőmélység (párnával): 55 cm

Fekvőfelület : 215 cm x 150 cm

Háttámla magasság : 80 cm

Külső méret: 290 cm x 190 cm

Ülőmagasság : 50 cm

Boltunk
Boltunk
Cégünk több mint 10 éve foglalkozik új bútorok forgalmazásával. Boltunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, Kemecsén található. Megyeszékhelyünktől, Nyíregyházától kicsivel több mint 10km-re. Nálunk megtalálja mind a Klasszikus, és Modern vonalvezetésű bútorokat! Kollégáinkkal együtt arra törekszünk, hogy minden egyes Vásárlónk a mai elvárásoknak megfelelő szintű kiszolgálást, és szolgáltatást kapjon! Folyamatosan bővülő és változó árukészlettel állunk vásárlóink rendelkezésére.
Nyitvatartás
HÉTFŐ-PÉNTEK 9 - 17 ÓRÁIG ; SZOMBAT 9 - 13 ÓRÁIG ; VASÁRNAP ZÁRVA
4501 Kemecse, Szent István u. 43