Eliot heverő (Szivacsos)

Eliot heverő (Szivacsos)

CIKKSZÁM:BB004064
készletinformáció:
Raktáron
Szállítási idő: 3-6 hét
Szállítási díj: 5 000Ft
Színek:
Rakodás:
79 498Ft
99 372Ft

Az ELIOT szivacsos heverő modern, mégis időtlen dizájnnal rendelkezik, ami sokféle enteriőr stílusába könnyedén illeszkedik. Különböző színválasztékokban érhető el, hogy mindenki megtalálhassa az igényeinek megfelelő verziót. Az ELIOT heverő prémium minőségű anyagok felhasználásával készül. Az erős és stabil vázszerkezet tartósságot és biztonságot nyújt hosszú éveken keresztül. A puha és könnyen tisztítható szövete kellemes tapintású és sokáig megőrzi eredeti színet.

SZIVACSOS: A szivacsos ülő/fekvőfelület kiválóan alkalmazkodik a test formájához és könnyen visszanyeri eredeti alakját, így nyújtva a szükséges támogatást és kényelmet. A minőségi szivacs magas sűrűséggel rendelkezik, ami hozzájárul a tartóssághoz és formája megőrzéséhez.

FEHÉR LAMINÁLT ÁGYNEMŰTARTÓS: Beépített ágyneműtartóhoz egyszerű hozzáférni és méretei miatt kényelmesen elférnek benne az ágyneműk, takarók.

UNIVERZÁLIS HEVERŐ: Az univerzális heverők esetében az első összeszerelésnél lehet választani, hogy a fejvég rész a jobb vagy a bal oldalra kerüljön. Ennek a funkciónak köszönhetően ráér vásárlás után eldönteni, hogy mely állásban is szeretné használni.

Méretek:

Fekvőfelület: 90 x 190 cm

Fekvőfelület magasság : 40 cm

Külső méret : 90 x 192 cm

Magasság : 80 cm

Boltunk
Boltunk
Cégünk több mint 10 éve foglalkozik új bútorok forgalmazásával. Boltunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében, Kemecsén található. Megyeszékhelyünktől, Nyíregyházától kicsivel több mint 10km-re. Nálunk megtalálja mind a Klasszikus, és Modern vonalvezetésű bútorokat! Kollégáinkkal együtt arra törekszünk, hogy minden egyes Vásárlónk a mai elvárásoknak megfelelő szintű kiszolgálást, és szolgáltatást kapjon! Folyamatosan bővülő és változó árukészlettel állunk vásárlóink rendelkezésére.
Nyitvatartás
HÉTFŐ-PÉNTEK 9 - 17 ÓRÁIG ; SZOMBAT 9 - 13 ÓRÁIG ; VASÁRNAP ZÁRVA
4501 Kemecse, Szent István u. 43